Loading...

Grinzi lemn stratificat

Home / Grinzi lemn stratificat

Grinzi lemn stratificat

Spargand matrita sistemelor din lemn monobloc, grinzile din lemn stratificat se imbina perfect cu designul modern, avand o estetica calda, prietenoasa cu mediul inconjurator, oferind o frumusete naturala de neegalat.

Denumirea tehnica a produsului, este lemn lamelat inceliat, așa cum este mentionata in standardele UE, denumire utilizata de CEN – Comitetul European de Standardizare si mentionata in standardele aplicabile in Romania precum SR EN 390:1996, SR EN 386:2002, SR EN 1194:2002, SR EN 408:2004, SR 14220:2007, SR EN 14221:2007.

Lemnul stratificat se obtine prin lipirea impreuna a doua sau mai multe lamele, in conditii de temperatura si presiune bine stabilite. Grinzile din lemn stratificat sunt alegerea cea mai buna atunci cand aveti nevoie de o rezistenta excelenta. Oferim o varietate de lungimi si inaltimi pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor nostri.

Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determina modificari ale structurii lemnului, ducand la strambari, incovoieri si pierderea cotelor initiale. Astfel, acest proces confera grinzilor cele mai bune calitati.

Prin selectia materialului, uscarea corespunzatoare, eliminare defectelor, o rindeluire si presare pe masura, cu cel mai bun adeziv, garantam stabilitatea materialului în timp.

Avantajele constructiilor din lemn lamelat

  • Lemnul lamelat incleiat are proprietati izolatoare si ajuta la eliminarea puntilor termice din structuri si sub-structuri;
  • Este o resursa regenerabila si prietenoasa cu mediul;
  • Aplicatiile sunt diverse si se poate produce mai usor decat majoritatea materialelor folosite la structura;
  • Grinzile din lemn lamelat incleiat pot crea vaste spatii interioare, fara coloane de sprijin intermediare. Lemnul lamelat incleiat adauga rezistenta, structurare si maiestuozitate oricarui design. Mai mult decat atat, in loc de a ascunde scheletul constructiei, lemnul lamelat incleiat permite expunerea acestuia in toata splendoarea sa naturala;
  • Este durabil si robust. Ofera rezistenta sporita la foc si furnizeaza siguranta si integritate structurilor. Este stabil din punct de vedere chimic si recomandat pentru medii umede si agresive;
  • Lemnul lamelat incleiat este reciclabil în totalitate.

Specificatii

Lungime 1000-12000 mm
Latime 65; 85; 100; 160; 200mm
Grosime 36 – 500 mm
Adeziv Poliuretan
Specia Molid; Stejar
Calitate A; Rustic
Nota* Avem posibilitatea si suntem dispusi sa executam produse la cotele beneficiarului chiar daca acestea nu se regasesc in lista noastra

Grinda lemn stratificat cu nod

Grinda lemn stratificat fara nod

Imaginile sunt facute in fabrica noastra si au caracter informativ.

Calculati foarte simplu si rapid pretul pentru produsele din lemn masiv de care aveti nevoie. Apoi, puteti trimite comanda sau ne puteti contacta pentru mai multe informatii.