Loading...

Profile Usi/Ferestre

Home / Profile Usi/Ferestre

Profile usi/ferestre

Lemnul stratificat este folosit la fabricarea usilor si ferestrelor din lemn masiv. Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determina modificari ale structurii lemnului, ducand la strambari, incovoieri, pierderea cotelor initiale. Aceste obiceiuri au condus la ideea ca lemnul “lucreaza” în timp.

Inca din antichitate lemnul a stat la baza realizarii tuturor elementelor de tamplarie. Astazi, progresele tehnologice ne aduc in continuare lemnul in casele noastre la nivelul de eficienta cerut de secolul XXI. Daca va place natura si o doriti aproape de dumneavoastră, simtiti mirosul lemnului in propria locuinta. In acest sistem, se poate realiza o gama variata de profile pentru usi si ferestre.

Specificatii
Tipul Lamela Continua Imbinat in dinti
Lungime 500-4000 mm 6000 mm
Latime 87; 95; 120 mm 87; 95; 120 mm
Grosime 49; 74; 84; 96 mm 49; 74; 84; 96 mm
Adeziv D4; Poliuretan D4; Poliuretan
Specia Molid; Stejar Molid; Stejar
Calitate A A
Nota* Avem posibilitatea si suntem dispusi sa executam produse la cotele beneficiarului chiar daca acestea nu se regasesc in lista noastra

Stejar cu miez rasinos

Stejar imbinat in dinti

Stejar lamela continua

Molid imbinat in dinti

Molid lamela continua

Imaginile sunt facute in fabrica noastra si au caracter informativ.

Daca informatiile de mai sus v-au convins, puteti sa va calculati foarte simplu si rapid suma de pret pentru produsele din lemn masiv de care aveti nevoie si sa trimite-ti comanda, sau puteti intra in contact cu noi pentru mai multe informatii.