Loading...

Panouri Lemn Masiv

Home / Panouri Lemn Masiv

Panouri Lemn Masiv

Panourile din lemn masiv sunt panouri unice, din cel mai bun lemn natural. Pe masura ce panourile finite sunt puternice, ele sunt foarte stabile si  isi pastreaza forma. Sunt ideale pentru mobilier de înalta calitate si decoratiuni interioare, cum ar fi: scarile, tabliile, pervazurile ferestrelor, etc….

Panourile sunt facute din bucati egale de lemn masiv, uscate corespunzator si taiate la anumite dimensiuni. Pot fi incleiate, atat pe lungime cat si pe latime. Avantajele acestui tip de material sunt date de imbunatatirea rezistentei si a rigiditatii, prin reducerea influentei negative a nodurilor, eliminarea deformarilor datorate uscarii si cresterea omogenitatii.

Rezultatul este un produs stabil foarte util, placut, estetic si impunator prin textură.

Specificatii
Tipul Lamela Continua Imbinat in dinti
Lungime 500-3000 mm 6000 mm
Latime 610; 950; 1220 mm 610 mm
Grosime 18; 24; 36;48 mm 18; 24; 36;48 mm
Latimea lamelei 40-85 mm 40-85mm
Adeziv D4; Poliuretan D4; Poliuretan
Specia Molid; Stejar Molid; Stejar
Calitate A; Rustic A; Rustic
Suprafata Calibrat Calibrat
Nota* Avem posibilitatea si suntem dispusi sa executăm produse la cotele beneficiarului chiar daca acestea nu se regasesc in lista noastra

Panou Stejar Clasa A

Panou Stejar Rustic

Stejar Rustic

Molid imbinat in dinti

Imaginile sunt facute in fabrica noastra si au caracter informativ.

Daca informatiile de mai sus v-au convins, puteti sa va calculati foarte simplu si rapid suma de pret pentru produsele din lemn masiv de care aveti nevoie si sa trimite-ti comanda, sau puteti intra in contact cu noi pentru mai multe informatii.